Stories & Design - byrån som älskar formgivning

Reportage i Smålänningen

På sportlovet besökte jag Sagomuseet i Ljungby och där läste jag “Grodan som sa MJAU” för en grupp barn och vuxna. Den allra minsta åhöraren var inte året fyllt men satt som ett ljus på golvet framför mig och lyssnade. En tös på fyra år hoppade exalterat upp och ner på bänken med tindrande ögon, ett par pojkar ropade “Malte” när de kom in i rummet och såg boken. Helt underbar respons! Smålänningens fotograf Yahya Al Khatib var där och fångade mig på bild och Anna-Karolina Persson intervjuade mig. Idag har jag förärats en helsida i Smålänningen, tidningen som är nr 1 i min hemstad Ljungby. Det är så roligt att Smålänningen ville uppmärksamma mig och min bok!

…Fotbollsfrun, skriver om boken “Igenkänningen är stor. Jag känner mig ofta som en groda som bara kan säga mjau”…

I intervjun kan man läsa att första upplagan var blygsamma 250 ex, men att den tog slut i raketfart. På mindre än en månad, för att vara exakt! Tack alla ni som så entusiastiskt köpte “Grodan som sa MJAU” och sen skickade söta bilder på era barn när de läste boken, för att inte tala om alla fina recensioner som boken fått. Författaren, journalisten och bloggaren Malin Wollin, även känd som Fotbollsfrun, skriver om boken “Igenkänningen är stor. Jag känner mig ofta som en groda som bara kan säga mjau”.  En annan person som också fattat tycke för boken är skidåkaren Anja Pärson. Ja, som ni förstår så är jag så stolt så jag nästan spricker!

Jag jobbar förstås stenhårt med kommande bok. Som ni redan fått smakprov på så är det både rävar, ugglor och fladdermöss inblandade. I Smålänningen avslöjar jag faktiskt lite till, vill ni veta mer om kommande bok kan ni läsa det här

/ Linda

 

By | 2018-04-17T11:43:59+00:00 mars 1st, 2016|Förlag, Grodan som sa MJAU, Media|2 Comments

2 Comments

  1. Björn mars 1, 2016 at 11:37 f m - Reply

    Underbart Linda, och det känns som det bara börjat. Heja!

  2. Linda Eklund mars 1, 2016 at 12:36 e m - Reply

    Tack för stödet Björn! Ja det känns fantastiskt kul och jag ser verkligen fram emot att lansera nästa bok också 🙂

Leave A Comment