Stories & Design - byrån som älskar formgivning

Topprecension för Den mörkrädda räven!

Så var de lugna långhelgerna över och 2017 startade med ett glädjeskutt! Stories & Design har flera härliga nyheter och först ut är en topprecension av Den mörkrädda räven. Recensionen kommer från BTJ som är den ledande leverantören i Norden av informationstjänster och medieprodukter.

Jag skulle vilja citera hela recensionen men får bara lov att publicera ett utdrag, så här kommer några rader av Carola Forslund:

“… Bilderboken om Alice har ett tydligt tema som är enkelt för barn att förstå och själva identifiera sig med. … Samtidigt är detta tema förpackat i en rolig och charmig saga med skogen och djuren som fond. Texten är lagom lång och väl anpassad för den tänkta målgruppen, som är omkring 3-6 år. Men jag tycker även att såväl yngre som äldre barn kan ha behållning av sagan. Illustrationerna är fantastiska med söta och färgglada djur och vackra, stämningsfulla skogsmiljöer…”​

Betyg 5/5

En recension som denna är fantastisk på alla sätt. Allt ifrån de uppskattande orden om illustrationerna till bedömningen om ämne, mängd text och inte minst rekommendationen till både yngre och äldre barn än just kategorin 3-6 år. Hurra!

/ Linda

By | 2018-04-17T11:43:57+00:00 januari 8th, 2017|Den mörkrädda räven, Förlag, Illustrationer, Recension|0 Comments

Leave A Comment